About MAD&MOISELLE

'For kids classy, sassy and a bit bad assy'

MAD&MOISELLE is een webshop met een unieke selectie kinderkledij voor stijlvolle, creatieve en speelse dudes and dudettes (van 4 tot 14 jaar). Onze kleine tot middelgrote klanten houden van kwaliteitsvolle kledij met de perfecte pasvorm en een stevige dosis rock ‘n roll. Ze zijn erg modebewust, maar ook verantwoordelijk: hun kledij moet er top uitzien, én ethisch en ecologisch verantwoord zijn. En gelijk hebben ze...

Wij geloven dat wat je draagt je persoonlijkheid weerspiegelt. Omdat iedereen -naast prachtig- verschillend is, proberen we een bonte mengeling van unieke stuks te brengen (soms grappig, soms met een hoekje af, soms verrassend eenvoudig, maar steeds vakkundig gemaakt en van hoogstaande kwaliteit) die je kan mixen en matchen tot je eigen heerlijke stijl!

Wij geloven in merken met een verhaal. In merken die van deze wereld een betere plek willen maken. Die ecologisch bewust bezig zijn, milieuvriendelijk en ethisch verantwoord, en meebouwen aan een groenere en betere toekomst. Dit maakt onze kleren iets duurder, maar zoveel duurzamer! We proberen ook ons steentje bij te dragen: we verzenden in ecodozen, en beperken het gebruik van plastiek en ander afvalmateriaal.

Dit gezegd zijnde... wensen we je veel plezier met het ontdekken van de coolste en mooiste kledingstijlen uit onze collectie top kindermode merken, waaronder Simple Kids, Little Remix, I dig denim, Indee, How to kiss a frog en Finger in the Nose. Hou ons in de gaten – want er zullen steeds nieuwe merken bijkomen!

 

Liefs,

Het MAD&MOISELLE Team

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »